nl de en
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Bone-Suckin-Rubs
Bone Suckin 'Seasoning & Rub is een gepatenteerde mix van bruine suiker, paprika, knoflook en kruiden die perfect is voor marineren en barbecueën - zelfs popcorn en salades. Geweldig op ribben, varkensvlees, rundvlees, kip, zeevruchten, wild, bonen, pasta, groenten, steaks ... zo ongeveer alles.

Phil Ford, een taxateur van onroerend goed en vader van vier kinderen in Raleigh, North Carolina, ontwikkelde zijn saus rond 1987 terwijl hij probeerde het recept van zijn moeder te kopiëren voor een barbecuesaus in westelijk North Carolina-stijl.

De Bone Suckin Rubs resulterende vetvrije, geurige blend bestaat uit: tomatenpuree, appelazijn, honing, melasse, mosterd, mierikswortel, citroensap, uien, knoflook, paprika's, natuurlijke hickoryrook, natuurlijke kruiden en zout.

Vandaag exporteert het bedrijf Bone Suckin Rubs naar 80 landen. Ongeveer 10-15% van haar omzet komt uit deze export en zowel hun binnenlandse als exportverkoop groeit. De plannen van Ford Gourmet Foods zijn om een organische lijn te ontwikkelen en het aanbod van gastronomische voedingsmiddelen uit te breiden.



Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, Allesgrillen slaat geen persoonlijke gegevens op.