nl de en
Anmelden


Anmelden Registrieren
X

Es gibt keine Produkte in Ihrem Warenkorb.

Big-Ricks
Rick en zijn crew ontwikkelden sausrecepten tijdens lange en rauwe proeverijen, die soms tot diep in de nacht duurden. Toen ze eenmaal combinaties hadden gevonden die de smaakpapillen van de mannen ontmoetten, kookten ze de winnende sauzen in grote potten en goten ze in potten.

De laatste stap was het bevestigen van plastic fraudebestendige hoezen op de deksels en deze op hun plaats te krimpen met een föhn. Er werden etiketten opgesteld en de geliefde sauzen zijn vernoemd naar Rick's meest dierbare."Dat is mijn hond, Boots, op de salsa.

Ik leg me bescheiden op de barbecuesaus. De ketchup en mosterd hebben de hondenbreker van mijn vader erop in het label. De chili-fixins 'is mijn moeder. "Vandaag, met investeringen van een gepassioneerde groep klanten, is Big Rick's Brand uitgebreid met een breed scala aan barbecuesauzen, salsa's, ketchup, mosterd, chili en pastasaus.

Natuurlijk voldoen alle producten aan de grote smaakbelofte die ervoor zorgt dat de klanten van Big Rick hunkeren naar en delen. De grote smaak van het merk Big Rick weerspiegelt het rumoerige begin en de zoektocht van één man naar de grote smaak waar mannen naar hunkeren.


Wiedergabe:
 

Diese Website verwendet Cookies, um den Besuch zu messen. Allesgrillen werden keine persönlichen Daten gespeichert.