Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Categorieën

Maandag t/m vrijdag voor 12.00 uur besteld, morgen in huis. Zaterdag en zondag besteld, dinsdag in huis.

0

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Cimarron-rubs

Cimarron rubs


Cimarron Doc's Bar-BQ & Chili Company werd in 1986 opgericht in Grove, Oklahoma, door Larry en Mary Koch. De Kochs hadden sinds 1982 deelgenomen aan chili-wedstrijden en wonnen vele eerste prijzen, waaronder het Regional Blue Grass en Chili Festival van de International Chili Society (ICS) in september 1986 in Tulsa.

Door het winnen van deze regionale wedstrijd kwalificeerden ze zich voor de ICS World Chili Cook-off in Rosamond, CA, waar ze 5e werden. In 1987 begon Larry te koken tijdens een barbecue bij wedstrijden. Hij experimenteerde met veel barbecuesauzen en creëerde uiteindelijk het sausrecept dat Cimarron Doc's Bar-BQ Sauce werd; een pittige saus die bij al het gerookte en gegrilde vlees, gevogelte en zeevruchten past.

Larry ging verder met het ontwikkelen van een verscheidenheid aan droge barbecuekruiden, die nu tot de meest populaire rubs in de VS behoren met de kampioenschaps barbecueteams. Competitie-barbecueteams die de producten van Cimarron Doc gebruiken, hebben enkele van de meest prestigieuze barbecuewedstrijden van het land gewonnen, waaronder de American Royal Invitational en de American Royal Open.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, Allesgrillen slaat geen persoonlijke gegevens op.