nl de en
Login


Login Register
X

There are no products in your shopping cart yet.

Ordered Monday to Friday before noon, delivered in 2 days. Ordered on Saturday and Sunday, delivered on Tuesday - Wednesday

0

There are no products in your shopping cart yet.

Een snijplank gebruik je dagelijks voor het snijden van groente, vlees, gevogelte of vis. Bijvoorbeeld stukjes kipfilet. Maar hoe schoon is die snijplank eigenlijk?

Misschien staat u er niet bij stil. Maar met name kip en vis kunnen behoorlijk wat bacterien verspreiden. Dus wanneer je snel even tussendoor afspoelt, denk je goed bezig te zijn. Maar de realiteit is dat een snijplank echt niet schoon is.

Deze wegwerp snijplanken dragen bij aan een veilig en bacterievrije huishouding. Het is een hygiënisch alternatief voor een houten of plastic snijplank.

Perfect voor binnen en buiten (bijvoorbeeld een barbeque of vakantie). Gemaakt van recyclebaar materiaal met een organische coating.

Deze handige snijplanken van 60 x 40 centimeter zijn ideaal voor tijdens BBQ-wedstrijden of gewoon voor in de keuken. Door het grote formaat ook geschikt voor Brisket en spareribs. Verpakt per 25 stuks.


Display:
 


Loading...

This website uses cookies to measure the visit, Allesgrillen does not store any personal data.